//MINGHUL AHMAD


D'Owner


YOU KNOW ME , NOT MY STORY .
Heyy Guys!. Welcome to My Blog.
Do follow My Blog.

Tagboard


Newbie :0
Thursday, 28 June 2012 | 0 Comments



hye . koorang tak gambar kat atas tu ?
dye tu , hmm . wife baru aku . 
haha comel ? dah lama tahu dah = ='
haha . nama dye aryssa fatin . dia yang belah kanan tu . 
kanan koorg lah . = ='
hew hew . 

aku takut sebenarnya ne . 
aku takut kalau diaa tak anggap aku serious . 
sebab aku takut bila aku dah sayang gila-II kat 
dye . dye tgglkn aku . 

hye kambing !  kau tahu tak . kau tu
dah jadi macam insan yang paling terpenting dalam
hidup aku . Thanks kayh sebab sanggup hadir dalam hidup 
aku . and aku nak kau tahu neyh . 

~aku terlalu merindui mu 
~aku tak sanggup hidup tanpa mu
jadi jangan nak pandai-II tinggalkan aku .
~aku dah start sayang kan kau . 
so please sangat-II jangan bagi aku harapan kosong kay 

~meloveyou~