//MINGHUL AHMAD


D'Owner


YOU KNOW ME , NOT MY STORY .
Heyy Guys!. Welcome to My Blog.
Do follow My Blog.

Tagboard


Thursday, 28 June 2012 | 0 Comments

hye . koorg nampak tak pic kat atas tu ?
ouke nama dye fatin asyikin .
tapi aku suka panggil dye ekin je . 

kayh aku nak start cita neyh . 
kalau koorg tgk dye kat sek
mesti koorg pk dye jht kan ?
first-II waktu kenal dye pon aq pk gitu . 

tapi last-II da lama knl . 
dye mmng baik gila lah . 
ssh nak jumpa org mcm dye zaman skrg neyh . 
aq knl dye xde lama mne tp adelah dlm 3 thn . 
fuhh lme seyh = ='


hmmm . ekin aku nk ckp neyh . 
~thank's kayh sbb slme ne snggup kwn 
dgn aq . sanggup jadi lawan aku gak . haha
~thanks sebab ada gak kat sisi aku waktu aq ssh 
dan waktu aq senang .
~thanks sbb slme ne dgr mslh-II aku .
~thanks sudi kawan dgn aq , walau pun kadang-II aku ejek-II kau
gelak-II  kan kau . 
~aku nak kau th yang aku syg kan kau 
(sbagai kawan je ) hew hew
~dan thanks sebab ari tu kau wat aq gembira
sedangkan aku bru je break dengan awek aku .
~dan yang paling penting thanks sbb tak tgglkn aku 
sedangkan ramai org wat gitu . :/

MOSTLY  THANKS SEBAB SELAMA NEYH TOLOG AKU
AQ HARGAINYA WALAUPON AKU TAK PERNAH CAKAP

~MESYGYOU~