//MINGHUL AHMAD


D'Owner


YOU KNOW ME , NOT MY STORY .
Heyy Guys!. Welcome to My Blog.
Do follow My Blog.

Tagboard


Saturday, 11 August 2012 | 0 Comments
hai awak semua,
dah dekat kan ? 
apa lagi kalau bukan raya !!
tak sabarnya . yeah ! 
kau orang nye baju warna apa ?
mirul nya warna purple , 
oh my fav warna gitu . . kayh gedik ! :P

tengok pic di atas itu , itu jujur dari mirul untuk kau org semua
ikhlas tahu , haha

dengan bakal tibanya syawal ne jugak mirul nak mintak maaf kayh 
kalau mirul pernah sakitkan kau org , wat sesuatu yang tak menyenangkan
kau org , maaf kalau kau org ada terasa dengan twit's mirul , dgn post mirul . atau
dengan kata-2 mirul . . mirul mintak maaf gak kalau mirul tersentuh-2 kauorg
(perempuan) dan buat kau org tak selesa atau rasa macam hina ke . . 
mirul juga nak mintak maaf kalau mirul pernah sakitkan hati kau org , 

to my ex's : I nak mintak maaf kalau , i ada sakit kan hati you , curang dengan you all's .
ada perasaan dengan org lain ke  . harap ex-2 mirul dapat maafkan mirul . (ceh ayat macam banyak 
sangat ja ex's tu)

to my friend (lelaki):aku nak mintak maaf , kalau aku ada sakitkan hati kau orang
aku ada sakitkan hati kauorang ke . 
aku ada curi crush or makwa kau orang ke . 
macam-2 lagi lah .

to my friend (perempuan) :sorry kayh kalau aku ada kutuk bf kauorg ke,
ada ckp kauorg bodoh ke sbb setia dgn bf kau org , ada tersentuh kau org ,
ada terhina kauorg ke , ada tercakap bende tak baik pasal kauorg ke . 
sorry kayh 

haha , panjangnya entries ne , whatever ! 
eh btw jgn lupa kayh dtng rumah waktu raya
ziara menziarahi amalan mulia kayh :*

k bye .
SELAMAT HARI RAYA :)