//MINGHUL AHMAD


D'Owner


YOU KNOW ME , NOT MY STORY .
Heyy Guys!. Welcome to My Blog.
Do follow My Blog.

Tagboard


Friday, 12 October 2012 | 2 Comments

kau cakap kau kawan aku ? tapi macam nee an kau wat aku ?
kau fitnah aku sampai macam tuu sekali ?
hari selasa hari tu , ye aku mengaku aku pegang kau ?
tapi aku cuma cucuk pinggang kau je .
cakap gud luck sebab kita nak PMR .
tapi apa kau cita kat pakwee kau ?
kau cakap aku peluk kau ? and kau cakap aku dah banyak 
kali dah peluk kau ? wathefuck . .

pergh sehine2 aku an , aku tak pernah doq wat keje macam tuu ?
kau tahu tak pakwee kau tu , cite dekat mak and abang aku ?
kau tahu tak ? sebab pakwee kau tuu now mak aku sendiri
dah tak nak layan aku ? kau tak pikir ke ?
kau tahu mak aku cakap apa ? dia cakap aku nee bodoh 
anak yang memalukan je , kecik2 dah pandai nak peluk2 anak 
dara orang . kau cuba pikir apa perasaan aku time tuu ?
mak aku sendiri taw ? dia lagy caya cakap kau ?

now aku kat rumah , dah macam apa dah . mak aku and
abang aku sendiri dah tak nak caya aku ?
dia orang buat aku macam tak wujud je . . 
kau tahu tak pasal mulut kau tuu now keluarge aku huru hara ?
aku harap kau happy wahai FATIN NUR ASYIKIN 
sebab aku nak kau ingat nee , sampai mati pun an aku tak kan pernah maafkan kau .
aku harap kau happy dengan apa yang kau dah buat , sumpah aku bangge gilee ada 
kwan macam kau nee . . hmm k bhai !

Blogger natasyapink said...

what the?

 
Blogger LUCKYGIRL said...

sabarlah mirul :)

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post